Modi og Co. - Rinas Hundeskole får ny hjemmeside. Følg linket herunder:

 

http://www.rinashundeskole.dk/shop/frontpage.html

 

Sund mad, tilbehør og træning til HUND & KAT

Velkommen til Rinas Hundeskole

Aslan

Hvem er Instruktør Sisse:

 

Jeg er uddannet instruktør ved DcH (Danmarks civile Hundeførerforening), hvor jeg har undervist hvalpe/unghunde, familiehunde og enkelte Rallyhold.

 

Jeg er den glade ejer af en Border Collie-blanding på 5 år, som jeg blandt andet har trænet lydighed med.

 

Det ligger mig meget på sinde at træne på hundens præmisser, dvs. træning der giver hunden selvtillid, glæde og lyst til leg og læring. Mit udgangspunkt for al undervisning er derfor belønning af den adfærd der ønskes og ignorering af uønsket adfærd.

 

Mit motto er, at hundetræning skal være sjovt og udfordrende for både hund og menneske.

 

 

 

Sisse og Freud

Hvem er Instruktør Karina:

 

Jeg overtog Modi og Co. pr. 1 april 2018 og her derefter tilføjet Rinas Hundeskole, til navnet.

Til forretningen ønsker jeg at udvide samhørigheden med god mad til friske hunde og dertil også træningen, da det en vigtig del af det at have hund, dog er jeg ikke fanatisk, jeg underviser med omtanke for det hund og ejer ønsker på det niveau de ønsker i forhold til deres behov.

 

Rinas Hundeskole er en skole hvor det skal være sjovt at have hund og hvor hunden har det lige så sjovt.

Jeg har startet denne Hundeskole i den overbevisning at der er alt for mange hunde der ikke har et job i hjemmet, det vil jeg lave om på.

Derfor når du tilmelder dig Rinas Hundeskole er det ikke kun de traditionelle øvelser vi laver, vi skal også over i de nye rammer for sjove øvelser, og det er kun fantasien der sætter grænserne, og jeg tager gerne udfordringen op.

 

I min rygsæk af uddannelser er jeg dyrepasser uddannet i 2003, senere tog jeg en uddannelse hos Dansk Dyreinstitut som instruktør, hvor jeg også var så heldig at blive ansat som instruktør efterfølgende. Efter 2 meget spændende år, tog jeg springet og har kastet mig ud som selvstændig hundetræner. Jeg har yderligere taget en Coaching uddannelse hos Feedwork, for at kunne tilgå jer kursister med professionel vejledning til at få mere samarbejde og bedre forståelse på de kære firbenede venner, med de lækre dådyr øjne.

 

 

Karina med Aslan og Daisy

(Aslan den brogede og Daisy den sorte)

Copyright @ All Rights Reserved

Modi og Co. - Rinas Hundeskole | A.P. Møllers Allé 9B Kælderen | 2791 Dragør | karina@rinashundeskole.dk

| CVR 37 09 17 82