Modi og Co. - Rinas Hundeskole får ny hjemmeside. Følg linket herunder:

 

http://www.rinashundeskole.dk/shop/frontpage.html

 

Sund mad, tilbehør og træning til HUND & KAT

Mad med omtanke

Modi og Co.- Rinas Hundeskole er tænkt som en forretning, hvor der bliver lagt vægt på den gode kvalitet, med stor omtanke for den ernæring, vi giver vores hunde og katte. De vil, som os mennesker, også ”blive hvad de spiser”. Derfor forsøger jeg at tænke dyrevelfærd med hele vejen rundt og jeg stiller høje krav til mine leverandører mht. kvaliteten af kødet.

 

Maden i butikken

Jeg fører et stort og varieret udvalg af BARF (Biologically Appropriate Raw Foods eller Bones and Raw Food), hvor du blandt andet kan finde produkter som den finske MUSH i fryseren.

 

Indenfor tørfoder er det det canadiske prisvindende Orijen og Acana der er på hylderne. Her er der så mange forskellige smag varianter, så jeg er sikker på, at vi kan finde noget der passer til lige netop din hund eller kat

 

Hos Modi og Co. - Rinas Hundeskole er dåsemaden selvfølgelig også uden fyldstoffer som hvede, majs og sukkerroer.

 

Af godbidder vil du finde et bredt sortiment fra flere forskellige dyr, som ged, hjort, hest og fisk så vores allergi hunde også kan få en belønning.

 

Vitaminer og legetøj

Butikken har også vitaminer og olie som er med til at fremme og vedligeholde dyrenes sundhed hele livet.

 

Herudover vil du også, hos Modi og Co. - Rinas Hundeskole, finde legetøj, seler, liner, kurve, halsbånd samt diverse af årstidens tilbehør til vores dejlige hunde. Af mærker kan blandt flere nævnes 3Ponti, Ruffwear, Hurtta, Kong, HuggleHounds og B&B.

 

Vi glæder os til at se dig

Det vil som oftest være mig, som du vil møde i forretningen. Her står jeg klar til at rådgive dig indenfor ernæring til din hund og/eller kat.

 

Velkommen hos Modi og Co. - Rinas Hundeskole - et åndehul i en travl hverdag.

Karina

Copyright @ All Rights Reserved

Modi og Co. - Rinas Hundeskole | A.P. Møllers Allé 9B Kælderen | 2791 Dragør | karina@rinashundeskole.dk

| CVR 37 09 17 82